Passform, kvalitet och genomarbetade detaljer

Passform, kvalitet och genomarbetade detaljer

Du vill ha ett par sköna och snygga byxor som sitter bra och håller länge. Eller hur? Med Hansen & Jacob får du allt detta. Hos oss går design och kvalitet hand i hand och du kan alltid känna dig välklädd i våra byxor.

discount prom dressesFör oss är en perfekt passform A och O. Byxan ska anpassa sig efter din kropp på ett naturligt sätt och kännas bekväm i alla lägen. Vi var en av föregångarna när det gäller stretch och idag är det en naturlig del i vår byxkollektion. Stretch skapar bekväma och sköna byxor, som både är snygga och sitter perfekt.

Ett annat kännetecken för våra byxor är den höga kvaliteten. Vi lämnar inget åt slumpen och jobbar med utvalda producenter runt om i världen. Vi ser dem inte bara som samarbetspartners utan som familjemedlemmar i Hansen & Jacob. Tillsammans skapar vi plagg där kvaliteten känns ända in på huden och som vi är stolta över att sätta vårt namn på.

På Hansen & Jacob har vi öga för de små detaljerna. Det där lilla extra som lyfter plaggen till nästa nivå. Olikfärgade skjortärmar, handbroderade Xstitches på stickat och våra karaktäristiska jeans med färgdetaljer på den lilla sömmen vid fickan och designade sömmar på lårens insida är alla exempel på små, små detaljer som gör stor, stor skillnad.

Hög kvalitet, unik passform, och inte minst vår känsla för detaljer är alla ingredienser i det recept som gör att ett par byxor från Hansen & Jacob alltid känns som något mer än bara ett par byxor.