Stickade plagg för stilmedvetna människor

Stickade plagg för stilmedvetna människor

I vår stickade kollektion kan både den välklädda mannen och den stilmedvetna kvinnan hitta sina favoritplagg. En lammullströja, cardigan eller en klubbkofta är användbara plagg som med vår perfekta passform och våra handbroderade designdetaljer ger din stil ett personligt uttryck. Våra plagg är enkla att tycka om helt enkelt.

Evening Prom DressesVåra unika stickade plagg är resultatet av ett samspel mellan hög kvalitet, professionellt hantverk, design och funktion. Vi kompromissar inte med kvaliteten utan skapar plagg som du kan använda i många år. I vår produktion har vi sökt inspiration i traditionella stickmetoder, då kvalitet fortfarande var den viktigaste faktorn, och adderat ett modernt tänk kring teknik och form. De flesta av våra produkter stickas med metoden fully fashioned, vilket innebär att plaggen helt saknar öppna sömmar. Det ger hög hållbarhet och skapar den finish som du kan förvänta dig av en produkt från Hansen & Jacob.

För att ytterligare förstärka utsatta områden använder vi armbågspatchar som har blivit lite av vårt signum. Patcharna, tillsammans med handbroderade x-stitches, är också designdetaljer som ger plaggen den karaktär och personlighet som är så typisk för våra kläder.

Med vårt svenska tänk kring kvalitet och form skapar vi moderna stickade plagg för den stilmedvetna människan. Med kläder från Hansen & Jacob förmedlar du en genuin känsla av kvalitet och design som gör att du kan känna dig snygg och välklädd – i många år framöver.

wedding veils