Hansen & Jacob i samarbete med Åre Skidfabrik

Hansen & Jacob i samarbete med Åre Skidfabrik

Hansen & Jacob har tillsammans med Åre Skidfabrik utvecklat en specialdesignad skida till dess mellankollektion vinter/vår 17-18. Huvudtemat för kollektionen är ”Ski, Eat, Sleep and Repeat”.

– Kollektionen kändes väldigt komplett, det saknades egentligen bara ett par skidor, säger Stefan Wahlström designer på Hansen & Jacob.

Det självklara valet föll på Åre Skidfabrik, den enda alpina skidfabriken i Skandinavien. Med sitt skidmärke Extreme utvecklades en specialdesignad Project 90 skida för Hansen & Jacob. Skidan, som är en all mountain skida, passar för varierande underlag och går lika bra att åka på hårda pister och vinpackade off-pist åk som i blöt vårsnö.

Den specialdesignade skidan finns i begränsad upplaga hos utvalda Hansen & Jacob återförsäljare, från slutet av oktober. Pris: 8995.- exkl. bindningar.

Åre Skidfabrik
Åre Skidfabrik startades 1981 av Patrik Söderlund och Stefan Cederberg, som började med att tillverka snowboards i ett litet garage utanför Östersund. Idag har dem sin produktion i Åre där de tillverkar skidor åt skidmärken såsom Extrem, Cmd och Åsnes.